Kai VS Darth Vader


Två av mina fina syskonbarn fyller år i februari och nu i helgen blir det gemensamt kalas för dem båda. Den ena gillar ninjan Kai och det andra Star Wars. Så hej och hå, bara att fundera ut hur man ska göra en passande tårta med båda figurerna på.


Jag bestämde mig för att låta lego Kai och lego Darth Vader slåss på toppen av en borg. Mellan dem satte jag en flagga med pojkarnas åldrar.


Borgdörren är inramad av stenar.


Precis i början när jag först upptäckte det här med tårtor såg jag en borgtårta på en bakblogg. Ända sedan dess har jag hoppats på att få tillfälle att göra en egen och nu äntligen blev det av!


Eftersom tårtan var gjord först och främst till barnen ville jag göra insidan lite extra färgglad och rolig. Den bestod av vaniljbottnar med rosa jordgubbsmousse och mintgrön vaniljkräm. Den var spacklad med lila vaniljsmörkräm och täckt och dekorerad med sugarpaste. Vissa detaljer är gjorda i gumpaste.

 

4 kommentarer

    1. Men tack snälla!
      Vi åker 20 mars. Ska bli så fantastiskt härligt! Hörde att ni bli ett gäng som åker till Rhodos. Kul!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *