Bröllopstårta i silver och marinblått

Den andra visningstårtan jag gjorde till mässan gick i silver, marinblått och vitt. Med en rosa pion för addera lite färg.

Jag gillar tanken att bröllopstårtor inte bara nödvändigtvis måste vara vita med rosor, vilket kanske är mer klassiskt för en bröllopstårta. Jag menar dock inte att något av alternativen är finare än det andra. Men eftersom att alla är olika bör det ju givetvis finnas olika alternativ när det gäller stilar på bröllopstårtor också.

På toppen satte jag en Mr & Mrs skyllt som också den var i silver.

Jag funderade mycket fram och tillbaka över den här tårtan. Om den kändes för enkel och om jag skulle lägga till någon mer detalj. Tillslut landade jag dock i att jag gillar just enkelheten i den och tycker den blev bra som den är.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *